Clonator Cipuri KEYLINE 884 MINI + TKM Extreme (ID48) Kit

5.810,00 lei

În stoc

SKU: KL884 Categorie:

Descriere

Clonarea automată a cheilor a făcut ușurință, cu o putere de calcul extremă și un preț scăzut de neegalat .

Ușor, rapid și mobil, permite cheile mașinii de donare cu Philips ®  cod fix și Philips ®  criptografică (ID46), Texas ®  cod fix si Texas ® criptografică (4D), Megamos ® cod fix și Megamos ®  Crypto transpondere (ID48): care acoperă modele de autoturisme 2000, până în prezent până în 95% din mașini, motociclete și camioane din ultimii 20 de ani.

884 Decryptor Mini  este simplu de utilizat: conectați-l la telefonul smartphone sau tableta Android, cu capacitate USB-OTG  sau pe un PC WINDOWS (7 și versiuni ulterioare) cu conexiune la Internet, descărcați  Keyline Cloning Tool App *  sau Software-ul PC-ului și să porniți procedura de clonare a tastelor automate echipate cu transponder fără a fi nevoie să apăsați niciun buton și fără a fi conectat la o priză.

Luminile cu LED-uri de pe aparatul  884 Decryptor Mini  informează utilizatorul despre diferitele faze ale procedurii de clonare, în timp ce interfața afișată pe ecranul smartphone-ului, tabletei sau PC-ului îi duce pe utilizator prin întreaga procedură. Un sistem ușor care poate fi folosit cu simplitate extremă peste tot.

Puterea sa de calcul extrem de ridicată, flexibilitatea maximă și ușurința de utilizare garantată de o procedură de actualizare ușoară și rapidă îl fac alegerea ideală pentru profesioniștii din industria automobilelor.

Cu alte cuvinte, Keyline a proiectat și a produs cel mai puternic și mai versatil instrument de clonare a mașinilor și le-a pus la dispoziția tuturor profesioniștilor din afacerea cheie.

 
PACHETUL CONTINE : APARATUL KL884 MINI + 10 TRANSPONDERE GKM100 (ID48)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clonator Cipuri KEYLINE 884 MINI + TKM Extreme (ID48) Kit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X