Cititor de frecventa, Telecomenzi Chei auto, 100Mhz – 1000Mhz, Portabil

300,00 lei

În stoc

SKU: FREQ02 Categorie:

Descriere

Material premium: carcasa este realizată din material plastic solid, rezistentă la cădere, rezistentă la uzură și cu o durabilitate bună.

Afișaj digital: afișaj digital pe 4 biți al instrumentelor de măsurare cu micro-computer cu radiofrecvență, puteți vedea clar frecvența testată.

Design de lumină LED: instrumentul este echipat cu iluminare LED, care este mai convenabilă pentru utilizare în mediul cu lumină slabă.

Indicator luminos:Echipat cu un indicator de intrare în infraroșu, lumina roșie arată că ieșirea în infraroșu a telecomenzii este emisă în mod normal; Dacă indicatorul este stins, înseamnă defecțiunea emițătorului infraroșu, deteriorare sau alte motive.

Surse de alimentare cu baterie de 9 V: o baterie de 9 V încorporată, de capacitate mare și poate oferi o durată lungă de funcționare.

Aplicații largi: Poate fi folosit pentru a testa frecvența telecomenzii și pentru a o afișa clar; poate testa, de asemenea, bunătatea detectării în infraroșu; vă permite să reglați cu ușurință frecvența de care aveți nevoie la formularea telecomenzii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cititor de frecventa, Telecomenzi Chei auto, 100Mhz – 1000Mhz, Portabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X